Vores synergi med Gestalt

Synergien mellem PMI og GIS-International (Gestalt Instituttet i Skandinavien)
Vi trækker på 35 års erfaringsudveksling og gensidig inspiration mellem vore søstervirksomheder PMI og GIS-International. PMI med ekspertise i kompetenceudvikling, lederskabstræning og organisationsudvikling, hvor mennesket sættes i fokus, og GIS-Internaional med ekspertise i uddannelse af internationalt anerkendte psykoterapeuter og organisationskonsulenter med kompetence til hele det menneskelige spekter fra dyb krise til elitepræstation.

Denne erfaringskombination har gjort os internationalt kompetente i forskningen og anvendelsen af psykosociale metoder, der skaber optimal udvikling, tilfredshed og resultater hos det enkelte menneske, i lederskabet og i hele organisationen.

PMI har opbygget et hold af højt kvalificerede virksomhedskonsulenter – organisationsspecialiserede psykoterapeuter – der er kendetegnet ved at have stærk fasciliteringsevne og dyb menneskekundskab. De er eksperter i at skabe reel organisationsudvikling og har en bred og solid erhvervsmæssig baggrund. De formår at møde mennesket, teamet og organisationen i sit udgangspunkt og skabe varig udvikling og resultater.

PMI’s etik er, gennem lødighed og relevant dybde, at behandle årsager og forudsætninger til sikring af varig udvikling frem for at tilbyde værktøjer og symptombehandling med temmelig begrænset holdbarhed. Derfor skaber PMI varige kompetencer og resultater til glæde på den lange bane hos kunden.