Udtalelse fra Phillips Norden

Petter Olofsson, Medical Systems, Sverige

Petter Olofsson, Medical Systems, Sverige

“PROGRAMMET var virkelig en rejse, der åbnede mine øjne for, hvem jeg er, hvordan jeg reagerer, og hvordan jeg opfattes af andre. En ting, jeg lærte, var, at nøglen til god ledelse er kontakten mellem mennesker, hvilket er meget vigtigt for at forstå og fasttømre de forskellige processer. Selvom det lyder enkelt, er det lige nøjagtig den kontakt, du mangler, når lederskabet eller motivationen mangler.

I dag føler jeg mig mere velfunderet og moden som person og ved, at jeg er ansvarlig for min egen situation og for at sige nej, hvis presset bliver for stort”, tilføjer Petter.

“Programmet har givet mig en utrolig energi til at skabe og ændre ting samt til at udvikle Philips – og jeg har lært at konfrontere og udfordre især mine chefer, men også at udfordre mit team til at udvikle deres egne personlige evner”, siger Petter.