Udtalelse fra Jupiter Group

Jupiter Group

Jupiter Group

I foråret 2012 var ledergruppen hos Jupiter Group på en virksomhedstilpasset udgave af vores kursus “Det Autentiske Lederskab”.

“Jeg har over 2 x 3 dage deltaget i uddannelsesforløbet ”Det Autentiske Lederskab” hos PMI. Aldrig har jeg lært så meget om mig selv og mine kolleger, og aldrig har jeg gennemført et forløb med så stort et personligt udbytte. Det meget intensive forløb i en meget intim stemning har fået mig til at se mig selv i et helt andet lys – både professionelt og privat – som menneske. Skulle jeg få mulighed for at gennemføre yderlige uddannelse hos Søren Porting, ville jeg takke ja med det samme og glæde mig til at komme i gang. Tak fordi I åbnede mine øjne!”

Roar Fabricius Mortensen
Global Quality & EHS Manager

”Det har været helt fantastisk at deltage på kurset ”Det Autentiske Lederskab”. Det har hjulpet mig til bedre at kunne forstå og håndtere mine personlige styrker og svagheder og dermed været direkte medvirkende til at skubbe min personlige udvikling i en bedre retning. Udover den personlige udvikling har kursets anden halvdel bidraget til at udbygge mine personlige og arbejdsrelaterede relationer til mine kollegaer”

Klaus Kamper
Business & Project Dept. Manager

“Jeg vil til hver en tid opfordre til at man tager dette kursus, specielt hvis man står med interne konflikter eller måske bare er gået lidt i stå i virksomheden. Dette kursus ”sparker røv” på den mest positive måde man kan få det. Og der er stof til eftertanke, som man altid kan benytte sig af.”

Katja M. Biel
HR Partner