Om os – metode og etik

Udviklingen af mennesker som generator for exceptionelle resultater og succes i organisationer

PMI hjælper private og offentlige virksomheder med at skabe dynamisk lederskab og dynamiske arbejdspladser, hvor fokus på konkurrencefordele, bundlinje, innovation og udvikling går hånd i hånd med stimulering af passion, energi, arbejdsglæde og kreativitet.

PMI arrangerer kompetence- udviklingskurser og -seminarer, der imødekommer ledere og medarbejderes ønsker og behov. PMI’s anvendelsesområder rangerer fra stress- og krisehjælp – gennem lederskab og kompetencetræning – til finjustering hos topledelsen.

PMI’s metoder indenfor teambuilding, lederudvikling, personlig udvikling og organisatorisk udvikling forbedrer en virksomheds evne til succes med forandringer – og udviklingsprocesser, der imødekommer efterspørgslen i et hurtigtskiftende marked.

PMI har opbygget et hold af højt kvalificerede virksomhedskonsulenter – organisationsspecialiserede psykoterapeuter – der er kendetegnet ved stor erfaring og dyb menneskekundskab. De er eksperter i at skabe reel organisationsudvikling og har en bred og solid erhvervsmæssig baggrund. De skræddersyr udviklingsforløbet til præcis det menneske og den organisation, de står overfor og formår derfor i samarbejde at skabe langvarig udvikling og resultater med dem.

PMI blev grundlagt i 1979 og har et bredt kundegrundlag i Norden og de Baltiske lande.